AUTO CHECK CENTER pomaže Vam da na najbolji način predstavite svoje kvalitete te istovremeno zadržite svoju individualnost, po čemu Vas Vaši stalni klijenti pamte i razaznaju.
Iako će prilikom pristupanja ACC servisnoj mreži doći do određenih usklađivanja u vizualnim i ostalim standardima, za Vas će to značiti da ćete biti prepoznati internacionalno. Budući da je Hrvatska tranzitna i prvenstveno turistička zemlja, koja je sada dio Europske Unije, takav inozeman pristup vrlo je poželjan.

ACC omogućuje brzu prepoznatljivost u vidu jedinstvenog izgleda vanjske signalizacije, odjeće, dokumenata, nudeći strankama širok spektar usluga te ostavljajući dojam stručnosti i izvrsnosti.

Također, ACC Vam nudi zajednički marketing sudjelovanjem u reklamnim kampanjama, medijama, na lecima i reklamnim proizvodima (šalice, olovke, majce, kape...).

Školovanje i treninzi


Razvoj tehnologije brzo napreduje. Vozila postaju sve kompleksnija, a znanje i informacija postaju ključni faktor za uspjeh radionice.
Jedino onaj tko se kontinuirano školuje, osigurava sebi posao u budućnosti. Trajno školovanje i edukacija u ACC AUTO CHECK CENTRU od najvišeg su prioriteta. Od inženjera do majstora – djelatnici ACC radionica uvijek su informirani o najnovijem stanju automobilske tehnike.


Prednosti


Ostajete i dalje samostalan i neovisan poduzetnik koji kupcima pruža širok spektar usluge. Na vrijeme dobivate brzu i stručnu pomoć, jedinstven izgled osigurava Vam laku prepoznatljivost te Vas podržavamo učinkovitim oglašavanjem i stručnom podrškom.
Osiguravamo Vam nacionalnu dnevnu dostavu punim asortimanom dijelova i dodatne opreme te opremanje servisa.